Σνακ με Ιβιρικό Ζαμπον & Βοδινό
Οι Harper & Bone ταξιδεύουν στην Ισπανία, όπου βυθίζονται σε μια γκουρμέ εμπειρία και ανακαλύπτουν το νόστιμο ιβηρικό ζαμπόν, μια γαστρονομική απόλαυση που τους έχει κάνει να αναστενάζουν από ευχαρίστηση. Ελάτε μαζί τους και ανακαλύψτε πώς το Iberian ham δεν είναι μόνο ο βασιλιάς των σνακ για ανθρώπους, αλλά και το νέο αγαπημένο της Harper & Bone!
Σύνθεση:
Ζαμπόν Serrano 46%, κρέας βοδινού 28%, ρύζι 11,50%, φυτική γλυκερίνη 10,90%, μπιζέλια 3%, ηλιέλαιο 0,15%, μέταλλα 0,25%.
Αναλυτικά Συστατικά:
Ακατέργαστη πρωτεΐνη 29,10 g/100g, ακατέργαστο λίπος 8,40 g/100g, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 0,06 g/100g (α-λινολενικό 42 g/100g, EPA 2g/100g, DHA 9g/100g, ome 6 λιπαρά οξέα 0,97g/100 g (λινελαϊκό οξύ 906 g/100 g), ωμέγα-9 λιπαρά οξέα 1,79g/100 g, ακατέργαστες φυτικές ίνες 1,70 g/100 g, ακατέργαστη τέφρα 11,30 g/100 g, ασβέστιο 3,10g. φώσφορος 1,20 g/100g, μαγνήσιο 10,18g/100g, υγρασία 19,1 g/100g, υδατάνθρακες 32,1 g/100g. Μεταβολιζόμενη ενέργεια 311 kcal/100g. *Τρανς λιπαρά οξέα 0 γρ.
Πρόσθετα:
Συντηρητικά 0,10%: μίγμα κιτρικού οξέος (1a330), μυρμηκικό ασβέστιο (1a238), προπιονικό οξύ (1k280). Αρωματικές ύλες: λάδι ρίγανης 0,10%. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος. Κατασκευάζεται στην Ε.Ε. Ο αριθμός παρτίδας, η καλύτερη χρήση από, ο αριθμός εξουσιοδότησης του κατασκευαστή και το καθαρό βάρος είναι τυπωμένα στο δοχείο.